Dienstverlening

Analyse

Wat zijn u wensen en verwachtingen? Wat doet uw concurrentie? Heeft u al een website of webshop en wat zijn daarvan de sterke punten en gewenste verbeteringen? Op basis van deze gegevens en uw input geven wij u een gedegen advies die aansluit bij uw wensen en uiteindelijke bent u bezig met uw zaken.

Inhoudelijk advies

Vervolgens bepalen we hoe we de lay-out en inhoud gaan vormgeven van uw website / webshop. Op basis hiervan kiezen we gezamenlijk een passende uitvoering voor uw website webshop.

Planning

Binnen een vooraf aangegeven tijdsbestek maken we een planning van de werkzaamheden en overlegmomenten. De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 3 weken uitgaande van juiste aanlevering van teksten en foto's.

Sfeer

Op basis van de analyse zetten we een impressie en sfeer neer, opgebouwd uit beelden, lettertypes en kleuren.

Grafisch ontwerp

In het grafisch ontwerp voegen we de sfeer en de layout samen. Zo ontstaat er een uniek ontwerp voor je website / webshop.

Smart website

Het ontwerp wordt omgezet in een functionele website. Tijdens dit proces kun je op een speciale omgeving altijd en overal de voortgang van je website volgen.

Oplevering

Je ontvangt (als hier behoefte aan is) een handleiding waarmee je voortaan zelf je volledige website kunt beheren. Na oplevering plannen we een (telefonische) afspraak in waarin we alles evalueren.

Service

Tevredenheidsonderzoek

Oog voor Design
95%
Voorsprong in Techniek
86%
Klantvriendelijkheid
100%
Altijd up-to-date
100%

Referenties