logo top

HomePortfolioFoto OpdrachtWinter HeadersContact

Testimonials - Wat vinden onze klanten van onze service?

Wij vinden het altijd fijn om terugkoppeling van onze klanten te krijgen over hoe zij onze service en ondersteuning hebben ervaren.
Wij willen u hun mening niet onthouden.

 

Teckelkennels v.d. Hermels Hoeve en Abedar’s

Een aantal jaren geleden wilden we graag een nieuwe website. Zelf maken was geen optie en dus werd er uitgebreid gegoogled om te kijken: wat willen we, wat vinden we mooi en wie zou die website dan moeten gaan maken?

Bij toeval kwamen we terecht op de website van Monique (vom Ulmer Haus) en dat was precies wat we zochten. Niet alleen de vormgeving maar ook de hele ‘sfeer’ op de site sprak ons erg aan. Toen we zagen dat Monique ook websites voor anderen maakte, hebben we de stoute schoenen aangetrokken en haar benaderd. Gelukkig zei ze ja! Met een mooie nieuwe website als gevolg.

Toen Monique na een tijdje een samenwerkingsverband aanging met Willen Brinkman van TWSF twijfelden we geen moment. We gingen mee. Kort daarna is onze website helemaal vernieuwd.

Wat spreekt ons zo aan bij TWSF? Monique is enthousiast, houdt van haar werk, is enorm creatief, denkt mee en komt met de leukste ideeën. Haar streven is het altijd om een prachtige website te maken waar je echt blij mee bent. Op deze manier is onze website precies geworden zoals we dat graag wilden en meer…. Wij krijgen veel complimenten over onze site en merken dat deze mensen echt aanspreekt. Nog belangrijker is dat wij er heel blij mee zijn.

Daarnaast is het een fijn gevoel dat onze website in goede handen is bij TWSF en dat wij, buiten het aanleveren van nieuws, er verder geen omkijken naar hebben.

12 april 2013,   Herman Nijhuis & Hilda ten Kate

 

 

Von der Erftquelle

Liebes TWSF Team,
Ich möchte mich auf diesem Wege einmal bedanken.
Bedanken, dass die Sicherheit und Technik bei euch eine so hohe Priorität hat.
Danken aber auch für dieses tolle Webdesign. Nicht nur wir selbst sind davo begeistert, nein, fast jeder Anrufer/Interessent für einen Welpen spricht mich darauf an. Es sei die professionellste Homepage, die man besonders in der Appenzeller und Mops -Hundeszene finden würde. Aber besonders ansprechend sei es, dass diese Homepage so eine ungeheure Ausstrahlung hat. Fotos, Videos, kleine Berichte, Ausstellungsergebnisse usw informieren den Besucher der Seite stets ganz aktuell, ohne die Homepage zu überfrachten mit unwichtigen Infos. Hervorgehoben wird aber auch immer wieder, wie ansprechend die Rubrik "Glückliche Besitzer " sei. Hier wird das Glück und die Begeisterung der Erftquellen Menschen mit ihren Hunden ganz besonders deutlich. Eine tolle Sache sei auch der Header, der je nach Jahreszeit wechselt . Übersichtlich aufgebaut und trotzdem mit Herz informiert, dass ist es, was die Seite so besonders macht.

14 Maart 2013, Manuela Gerhards

 

 

Oogappel-Diesajn

Na een aantal jaar zelf een website te hebben gehad, hebben we na vele problemen met de website, besloten een website bij jullie te nemen. Hier hebben we geen seconde spijt van!!! We zijn erg tevreden!!! De website is duidelijk, overzichtelijk en nog mooi ook...echt vakmanschap!!!.

5 Maart 2013, Oegelien Meijboom

 


 

Het Hegeveld

Toen ik op zoek was naar een mopshond keek ik op verschillende sites van Mopshondenfokkers voor nieuws over puppies, stambomen en bloedlijnen. Steeds kwam ik terug op de website van Monique. Haar site sprong er uit door de opmaak, de foto's en de algehele uitstraling.
Jaren later maakte ik kennis met Monique en het gesprek kwam op haar website. We spraken af dat zij de website van dierenpension Het Hegeveld zou maken. Monique bleek hele leuke ideeën te hebben; ik leverde foto's en teksten aan en zij maakte daar schitterende pagina's van. Samen waren we het er over eens; de foto's zeggen meer dan hele lappen tekst...Ik had wel wat inspraak natuurlijk; over de kleuren etc. En als ik het ergens niet mee eens was kon ik dat rustig zeggen. Sinds een paar jaar werkt Monique samen met Willem en hij heeft de header ontworpen: het oog van een Havik met in de pupil de weerspiegeling van mijzelf en de honden bij het water. Deze header vat alles samen wat Het Hegeveld is; natuur en vrijheid, liefde voor de dieren. Zo langzamerhand is de website een soort levensverhaal geworden. Er staat natuurlijk directe informatie  over het dierenpension en over de mopshondenkennel Van Nico's Drift. Voor mensen die willen weten wie ik ben en wat ik doe is er van alles te vinden. Aangezien mijn werk mijn leven is en omgekeerd, staan er ook verhalen op over de andere dieren, de omgeving en zaken die belangrijk zijn in mijn leven...Bijna wekelijks mag ik nog steeds complimenten ontvangen over de website en omdat ik ervoor zorg dat er regelmatig nieuws is komen de gasten regelmatig terug.
Monique en Willem; Dank jullie wel!!!!

6 Februari 2013, Gea Legendal

 

 

Mopshondenkennel of the Karma House

Bij deze wil ik even laten weten, dat ik erg blij en tevreden ben over mijn nieuwe website. Prima service, professionele designer, professionele fotografie. Prettige samenwerking, alles gaat in overleg en met eigen inbreng. Bedankt TWSF-team.

25 januari 2013, Ankie Tijsseling

 


 


Dierenarts Gerda van Gemert

Ik heb een aantal vrienden,klanten en collega's de site gemaild en ik krijg er erg enthousiaste reacties op! Ze vinden het : prachtig, mooi, blij, rustig ,helend, duidelijk, helder, overzichtelijk, enz. Zelf wordt ik ook nog steeds blij als ik er naar kijk.

Dus jullie hebben goed werk verricht! En de dolfijnen hebben hun best ongetwijfeld ook gedaan.

10 december 2012, Gerda van Gemert